Začetek ali kaj je Geolov (Geocaching)

Avtor Barbi , sobota, 29. december 2012 14:15

Najprej en lep uvodni pozdrav v imenu dveh deklet. Ancabancapomaranca in baparbipi. Krajše Anja in Barbi. Dve novinki v svetu Geo zakladkov.

Vsi tisti, ki ne veste točno, o čem bo govora v tem spletnem kotičku, poglejte na stran Geocaching.com.

Na kratko povem po slovensko: Po celem svetu so skriti milijoni zakladov. Tudi v Sloveniji jih je ogromno. Zagotovo je kakšen čisto blizu vas. Po prijavi na omenjeni spletni strani postanete del svetovne mreže lovcev na zaklade in vaše avanture se lahko začnejo. Potrebujete napravo GPS, na spletni strani poiščete koordinate zaklada ter ga v naravi poiščete. Ko ga odkrijete, se vpišete v priloženo beležko, v posodah pa so različni "zakladki", ki jih lahko menjate za svoje. Seveda lahko tudi sami skrijete zaklad.

A in B sva se 28. 12. 2012 odločili, da začneva s to avanturo in se prijavili. Le dan kasneje, 29. 12. 2012 sva odkrili že dva zakladka, ampak o tem več v naslednji objavi.

Kako vznemirljivo je iskati zaklade, se skrivati pred bunkeljni in uživati v brskanju ter odkrivanju zakladov boste lahko izvedeli le, če se tega lotite tudi sami. :) Najina odkritja pa boste lahko spremljali v tem kotičku, kamor bova shranjevali foto trofeje najinih odkritih zakladov. :)

Naj se pustolovščine pričnejo!

2 Response to "Začetek ali kaj je Geolov (Geocaching)"

Plutka. Says:

Super, da sta se lotili tega. :) Sem že veliko brala, zdaj bom pa tudi kej iz prve roke zvedla.. Pa dobro zakladkanje želim. :)

anja Says:

Waaaaw, Barbi, ful lepo si nardila. Nč šibam brat naslednjo objavo ... :)
Čist sem navdušena nad tem in komi čakam na naslednjo. Al je kr mal srhljivo kaj in kje vse se to nahaja, pa sploh ne vemo. Wiiii :)

Objavite komentar