Prva zakladka z Gorjancev

Avtor Barbi , sobota, 29. december 2012 16:25

29. 12. 2012 sva se A in B prvič odpravili na lov za Geozakladki. Ker sva že tako ali tako nameravali na Gorjance, sva kar oboje združili.

Prvi zakladek, ki sva ga iskali in našli, se imenuje Trdinova Gera. To je najin prvi zakladek sploh. Zgodovinsko! :) Nisva bili še pripravljeni na menjavo zakladkov, zato nisva ničesar vzeli ven, sva ga pa uspešno skrili pred bunklji. :)
P. S. Bunklji so/ste tisti, ki pridejo/pridete mimo in ne vejo/veste, kaj "lovci na zaklade" delajo/delamo tam.


Najin drugi zakladek je precej blizu, skrit v štoru. Njegovo ime je E7_SLO_96. Žal nisva imeli svinčnika (začetniška nepripravljenost pač) in zato nisva vpisani, bova pa prvič, ko greva spet na Gospodično, to dolžnost opravili. :)

Uvod je uspel, zasvojeni sva, nadaljujeva ob naslednji priložnosti. :)


8 Response to "Prva zakladka z Gorjancev"

anja Says:

Občutek, ko najdeš prvi zaklad ... čeprav ne veš kako naj bi to zgledalo, pa točno veš, da je to to. Neprecenljivo. :)
Barbi, hvala, ker se greš to z menoj ;)

Unknown Says:

Zakon! Midva sva bila pred časom tudi geolovca, ko sva živela še v Ljubljani, kjer je zakladkov res veliko (+ bližnja okolica). To je res dobra in navdušujoča zadeva. Mogoče se kdaj pa srečamo na kakšnem lovu :-) Veliko uspeha in navdušenja ob iskanju in raziskovanju!

Barbi Says:

Anja, hvala, ker greš ti z menoj. Skupaj bo raziskovanje še bolj zabavno. :)

Teja, super, da vemo še za dva lovca. :) Morda pa res naredimo kak skupen lov. :)

Čarobna hišica Says:

Ooooooo ... to je pa super ideja ... hvala ker bosta delili svoje love z nami .. ja in kot firbec sem v svoji neposredni bližini najdla dva zaklada, ki ju moram nujno poiskat ... ;o) mogoče že jutri, če razvozljam tisto povezano s koordinatami .. ne vem če bom znala ... ;o)

Sanza Says:

Kul ideja. Zanimivo vama bo, nam, ki bomo tule spremljali vajino odkrivanje pa tudi. Hvala vama, k bosta to izkušnjo delili z nami.

Unknown Says:

Dajmo Barbi. Bom z veseljem bral tvoj blog :))

Barbi Says:

Me veseli, da še koga zamika lov zaradi najinega podviga. :) Vsem, ki naju boste spremljali, pa želiva ob branju vsaj delček tistih užitkov, ki jih bova imeli midve ob odkrivanju zakladkov.

Objavite komentar