Moj prvi postavljeni zakladek - Zajčji Vrh

Avtor Barbi , nedelja, 15. december 2013 14:39

Včeraj sem se končno spravila k delu, na katerega sem se pripravljala že kar nekaj časa. Namreč odločila sem se, da postavim svoj prvi zakladek in hkrati spravim na pot svojega prvega TB.

Najprej sem se spravila izdelat TB. Dolgo sem premišljevala, kaj bi poslala na pot. Nekaj, kar bo moje. In tako sem izbrala mačko. Tisto, po imenu Gumbek. In jo izdelala iz Fimo mase. Dvakrat "moje" - Gumbek, pa še ustvarjanje. Odlično!


Za zakladek sem kupila stekleno posodo, za katero sem pripravila log book, oziroma listke za vpisovanje. Pripravila sem tudi nekaj igračk za popestritev in en Fimo "kovanček" za FTF (razlaga za bunklje: first to find - za prvega, ki najde zakladek).

Vse to sem zapakirala skupaj in odnesla na lokacijo, kjer je ob lepem vremenu lep razgled. Žal je zdaj že tri dni vse skupaj zavito v meglo, tako da je trenutni razgled bolj siv.

Zakladek je lahko dostopen, zato sem teren označila z 1. Vendar nisem označila, če je dostopen za invalide, zato ga včeraj niso objavili na spletni strani. Šment. No, danes sem to napako popravila inna strani Geocaching.com lahko poiščete koordinate, ki vas bodo pripeljale do zakladka Zajčji Vrh.

Prijetno odkrivanje zakladka v meni lepih in ljubih koncih vam želim! :)

4 Response to "Moj prvi postavljeni zakladek - Zajčji Vrh"

anja Says:

Testing, testing ...

anja Says:

Kr neki nagajajo komentarji. Ne vem, kaj to je.

anja Says:

Ok, mogoče zdaj pa bo. :)
Ravno, ko se razpišem, pa ne objavi. Eh ... torej, tale tvoj mačkon Gumbek je prou sladek. :) Mela bi ga, ampak vem, da ni fore, da gre v moje roke ... prav tako FTF. Se ga pa kmalu lotim ... tako nazorna objava, da mislim, da niti ne rabim koordinat. :)
Čestitke za prvi cache in TB. :)

Barbi Says:

Hehe, Anja, lahko greš iskat Gumbka, itak. Samo ne ga obdržat. :) Glavno, da potuje. Za nalogo sem mu pa dala, da se rad fotka in da je treba objavit kakšno fotko. Škoda, da se nisem spomnila, da bi mu že zraven listek pripela. Mogoče me pa počaka do naslednjega vikenda. :)

Kar se pa iskanja zakladka tiče ... hehe, nazorna slika ... potem prideš pa tja, pa škarpa in drevesa okoli in okoli cerkve. Še vedno je varianta, da vsak kamen premakneš. ;)

Objavite komentar