Čisto na hitro - včeraj

Avtor Barbi , petek, 19. april 2013 16:39

Jooj, in to moje letanje. Hitim s tole objavo, ker se mi zdi, da bi bila objava v nedeljo od včerajšnjega dneva malo pozna. :S

Včeraj je bil ponovno leeeeeeep dan. Kako pak, z B sva ga izkoristili za iskanje še neodkritih zakladkov.

Ker B ni vedela kam se odpravljava, je bilo zanjo tole sprva izlet v neznano. In ker A ne zna skriti navdušenja in presenečenja težko zadrži zase ... sem kar hitro razkrila včerajšnji destinaciji.

Prva je bila grad Otočec. Tako lahek, da ga je marsikdo našel z levo roko ... midve pa skoraj obupali. Ko sva rekli, da je to to, ga je B zagledala. In veselje je bilo neizmerno. :)


Po osvojenem Otočcu sva se odpravili na malo bolj razgledno točko - Vinji vrh. Hja, kako bi rekla ... včeraj ni bil najin dan. ;) Vinji vrh sva že našli, ampak zakladek skrit tam ... tega pa ni bilo. Pa prihodnjič.



Zdaj pa šibam sfiniširat kosilo, da bo za kaj. :) Papa.

2 Response to "Čisto na hitro - včeraj"

Damjana Ž. Says:

Živjo punce, zadnjič sem dobila namig, da tukaj zapisujete svoje geo-postolovščine, super ste se lotile zadeve, vendar slik raje preveč podrobno ne gledam, ker imam tudi sama poiskati še kakšen geokešek :)

Danes smo iskale zakladek Vodni grad, vendar ga nismo našle, park pred gradom je konkretno očiščen grmovja in drevja, tako da smo prav razmišljale, če niso skupaj z drevjem in grmovjem pospravili tudi zakladka. Kje se je zakladek nahajal? Saj tukaj to verjetno lahko napišete?
Najbrž nima smisla da hodimo gledat v park še naprej, ker se mi zdi, da obstaja precej velika možnost, da ga ni več tam.

Sicer pa - super blog, z veseljem bom še spremljala vaš podvige, super ste!

Barbi Says:

Živjo, Damjana. :)
Najine fotografije res nekoliko razkrivajo, vsega pač ne. Morda je malenkost lažje, da se ne obupa. Nama bi kdaj prav prišel kakšen tak slikovni namig.

Kar se tiče Vodnega gradu ... midve sva videli kupe podrtega drevja in grmovja, ampak zakladek je v večjem drevesu, ki ga verjetno niso podrli. Drevo stoji čisto na začetku parka ob potki. Vidi se ga pa iz smeri, če gledaš naravnost proti Krki. Zakladek je v deblu, vidi se ga pa tako kot na fotki levo spodaj.

Veliko sreče in zabave pri odkrivanju zakladkov!

Objavite komentar