Bogenšperk

Avtor Barbi , nedelja, 14. april 2013 19:18

A in B se občasno tudi vsaka po svoje odpraviva po kak zakladek. In zakaj ne bi delila z vami še kakšne fotke iz sončnega popoldneva pri gradu Bogenšperk, čeprav sem šla tja brez A?


Tam je recimo skrit največji zaklad, kar sem jih do zdaj našla (no, saj sem jih dejansko bolj malo odkrila, ampak pustimo detajle). :) Največji zato, ker je res velika posoda in pravi zaklad, ker je poln plišastih igračk. Piše, da je primeren za otroke, da menjajo igračke. :) Hehe, nisem ravno menjala igračk, sem jih pa pregledala z otroškim navdušenjem.

Na Bogenšperku je tudi precej stezic za sprehajanje in trenutno, ko so drevesa še pusta, je prav čarobno, ko so tla zelena ... tako nekako pravljično, skrivnostno, filmsko deluje. Sploh, ko sonček posije skozi veje. (Fotka je slaba, v živo je lepše.)

Pa vmes se najde še kakšna zanimiva luža z mrestom, ki jo je treba slikat, ker bo slika prišla prav v razredu, ko se bomo pogovarjali o dvoživkah. :)

A, ta zakladek moraš poiskat tudi ti. Je res na lepi lokaciji. :) Evo, še en namig za lažje iskanje:

4 Response to "Bogenšperk"

anja Says:

Aaa, pa si nardila objavo! Včeraj sem jaz malo pohajala okoli in našla en zakladek, pa nisem vedela kako in na kakšen način bi ti rekla, še bolj pa zapisala, da ne boš preveč vedela točno kje se nahaja. Hja, očitno Barbi hoče vedet. ;)
Drgač pa super objava! Se vidmo čez par minut, da gremo na lov za novim starim zakladkom. :) See ya.

anja Says:

Hm ... ko sonce posije čez veje ... verjamem, da je delovalo izredno romantično. ;)
S kom si pa šla? :)

Barbi Says:

Ti kar objavljaj, tudi če greš brez mene. Mi bo lažje, če bom šla kdaj iskat. :)

Ko sonce posije čez veje in ves čemaž spodaj zeleni, je res lepo. V dobri družbi pa še lepše. :) Naslednjič me zasleduj, pa boš videla, s kom sem šla. Hehe :P

Objavite komentar