Po Novem mestu 3

Avtor Barbi , torek, 25. junij 2013 20:38

Bila je sobota, ko sva imeli dopoldne prosto, ko je sijalo sonce in ko je bilo treba poiskati še kakšen domači zaklad.

Ker sem odlašala s pisanjem, bom zelo kratka, da bom lahko kaj več dodala k naslednji objavi. :) Je bila daljša in bolj zanimiva, pa še mednarodna.

V Novem mestu nama je ostal eden sedmih hribov - Portovald. Pa sva se lotili iskanja in A je z lahkoto razrešila uganko kot prava profesionalka in privlekla zaklad na plano. Lep razgled na zelo znano dolinco, iskanje domačega okna in sedenje v senčki ter klepetanje. Simpatičen zakladek. :)


Sledil je odhod na točko, ki naju že dolgo čaka, kjer sva že kopali okoli klopce in potem izvedeli, da je premaknjen ... Recljev hrib. Tam je super luštna zelena hišica, v katero je A naselila svojega Travel buga.

Potem sva šli še do tretjega v Ragov log. Hmm ... nenatnačne koordinate + klic Bačarčkov v sili. Odkrili sva lokacijo, odkrili sva zaklad, plezali pa nisva. Sem morala naslednji dan oblečt oblekico in nisem želela popraskanih kolen. Se vrnem v bližnji prihodnosti in splezam tja nekam 4 m visoko ... čist prehudo, ampak bo treba uporabiti nekaj spretnosti očitno. Hmm ...

Tako v tretje pač ni šlo rado, ampak dan je bil vseeno fajn. Bilo je prijetno, odkrili sva nekaj novih novomeških vrtičkov, iskali ideje za ograditev mini vrta in uživali ob Kinder čokoladi. Temu jaz pravim prijetno sobotno dopoldne. :)

3 Response to "Po Novem mestu 3"

Unknown Says:

Če sem prav vidla na prvi slikci, sta 'popravili' naš vpis z zemljo ... hvalaaa :-)

anja Says:

Lušno je blo, res. Ja, tud jst nisem vedla za tele lepe razglede. In plezanje na zadnjo točko ... nisem sigurna, če je to res le 4 m visoko. Meni to gleda bolj 6+. Skratka, jst ne bom poskušala, lahko pa sem tam za kakšno ravbarsko ali pa samo za moralno podporo. :)

Objavite komentar