Mirna gora

Avtor Barbi , nedelja, 22. september 2013 22:42

Še eno objavo moram natipkat z zamudo. :)

2. nedeljo v septembru smo izkoristili za krajši izlet v hribe. Starost udeležencev od 1,5 do 30 let. Število udeležencev: 7. Na sliki manjkajo najmanjše noge. :)


Kljub sončku ni bilo ravno vroče, a dovolj prijetno, da smo se imeli fajn in šli na vrhu Mirne gore še do razglednega stolpa in mimogrede tam našli še zakladek Mirna gora, ki je skrival tudi presenečenje. Namreč našla sem Geocoin in ga vzela s seboj. Zdaj pri meni čaka, da se jutri z A lotiva končno enega geopopoldneva. Ker je res že čas, da gre tale kovanec naprej na pot. :)

No, ker so se 4 člani takoj po spustu v dolino odpravili domov, smo se preostale 3 užitkarice odločile, da gremo poiskat še en zakladek. In to nam je brez težav uspelo. Dobrodošli v Beli krajini. Tako očitno skrivališče, da je bilo takoj jasno tudi obema dekletoma, ki sta teoretično "bunkljasti" dekleti. Torej res ni bilo pretežko. :)

Prijetna nedelja na belokranjski strani Gorjancev. Vredna ponovitve, zato se res veselim, da greva jutri z A spet v tiste konce. In samo zato sem zdajle natipkala dve objavi. Da bo jutri prostor za novo, brez starih grehov o preteklih zapisih. :)

Tako, A, zdaj pa veš, kje sem dobila Geocoin. :)

2 Response to "Mirna gora"

anja Says:

;)
Danes pa akcija. Ampak tale Dobrodošli v Belik krajini bi jst tud najdla, čeprav ga ti že maš. Dil? :P

Barbi Says:

Ja, itak, da ga boš našla. Jz vem, kje se parkira, da ne bo treba Garmina. Pa fotkala te bom, ko boš kamne prestavljala. ;)

Objavite komentar