Po Semiču s kovancem in hroščem

Avtor anja , torek, 24. september 2013 00:10


Semič. Ne vem, zakaj sem izbrala ravno Semič za dom mojega prvega TB-ja, imenovanega Tao Bug. Zdaj vem. Semič skriva prekrasne zakladke, ki vodijo do čudovitih krajev v Beli krajini.

Zadnje čase je bilo bolj malo časa za cachanje, sva pa obe ugotovili, da bo najbolj pravšenj dan za geo zaklade kar ponedeljek. Dokler se bo dalo, bova ponedeljkove popoldneve, po službi, izkoristili za geo pohajanje. :) Jeeej! Čeprav ... mislim, da B ne bom nikoli ujela. :( No, pa kaj. ;)

Prvi zakladek danes naju je peljal na Smuk. Ok, ta ni bil nič kaj tako zelo posebnega. Osvojen pa je. :P


No, od tu naprej pa Semič počasi pridobiva na čarobnosti. :) Zakladek Zvezda št. 2 leži na učni poti in je tisti od zakladkov, ki nama je na hitro vzel dih. :) Česa takega brez geo lova ne bi videli, čeprav sva obe vsake toliko pa res v Semiču. Jama, ki skriva vodo za rešetkami. Ni kar tako. Ampak ... kar sledi ...


... tole pa je eden boljših zakladkov. Zvezda v jami. Kaj zvezda! Jama! Jama je tista, ki jemlje dah. Waaw, res, waw! Ni naju pustila ravnodušni. B je v tem zakladku odložila svoj Coin, ki pa je z B obiskal kar nekaj zakladkov v zadnjih dneh. Zdaj pa bo morda šel na pot v nove dežele.


TB Hotel Krupa pa je zakladek, ki trenutno gosti mojega prvega, čisto mojega TB-ga. :) Tao Bug. Res sem vesela, da sem ga končno poslala v svet. Upam, da bo potoval srečno in čim dlje. Želja pa je, to sem tudi zapisala, da se do leta 2020 vrne v Slovenijo. Če slučajno pozabim do takrat ... no, naj me kdo, prosim, spomni. :) Skratka, srečno! :* Pa sem kar malo pozabila na okolico, ki skriva TB hotel. Prelepa je, sicer niti nebi Tao-ta pustila tam. In spet je nastalo xy slik ... tokrat večina s TB-jem.


Potem pa je počasi že začelo zmanjkovati svetlobe, kasneje pa še časa. Sicer svetišče Mitre sva našli, tudi koordinate, ki so kot naloga podane v Rozancu ... ampak zaključek tega zakladka ostaja do naslednjič ... Obe sva šibali nazaj proti mestu, vsaka na svoj konec po svojih opravkih.


Če ne drugače, pa se beremo spet naslednji ponedeljek. :)

3 Response to "Po Semiču s kovancem in hroščem"

Barbi Says:

Pri tisti Zvezdi v jami si bila skoraj preskromna z waw. Sej vem, da si bila bolj pod vtisom svojega TB, ampak vsi tisti, ki tole berete ... jama Malikovec v Semiču je tisti kraj, kamor morate iti, če želite doživeti, kaj pomeni beseda skrivnostno. Ali morda veličastno. Vsekakor zanimivo. In definitivno vredno ogleda. S seboj vzemite svetilko, da boste razkrivali skrivnosti jame. Pa je ne prižgite takoj. Prepustite se temančni skrivnostnosti jame. Res WAW:

Anja, tvoj TB je pa tko lepo pofotkan, da komaj čakam, da greva oddat mojega, ki v bistvu sploh še ne obstaja. :)

anja Says:

Ja, tale waw je v pozni noči oz. zgodnjem jutru po prečuti noči zaradi dela, ki se kar kopiči ... kar malo zbledel. :) Ampak, ja, jama je prečudovita in res, res vredna ogleda.
In če bi bla Anja mal bl pripravljena, bi imela s seboj baterijo, tako pa ... vedno pripravljena Barbi s flešom od fotoaparata, če si pa z Anjo ni mogla pomagat. ;)
Super je blo!

No, dej, res tud jst komi čakam, da vidim tvoj TB in da ga pospremimo na pot. :)

Nič, šibam delat naprej. Danes tudi ne bo kaj dosti od noči. ;)

anja Says:

Ja, še to sem pozabila zapisat ... sem že povedala, da je moj TB najlepši? ;) Hihi.
Sem pa dobila že dva odziva, da mi je tale TB čisto, čisto pisan na kožo in se takoj ve, da je to moj TB. Ja, pač, obožujem Tao križ v vseh velikostih, oblikah in vseh materialov. :)

Objavite komentar