Od Kamnika do Gornjega Grada

Avtor Barbi , torek, 19. avgust 2014 22:42

No, tole pa je zaprašen blog! Več kot 4 mesece. Joj, katastrofa. Tudi najina sezona iskanja zakladkov v tem obdobju je bila zaprašena. Ampak zdaj je že bolje. Samo objave se ne napišejo same od sebe. :)

Prejšnji teden, natančneje v torek, 12. 8. 2014, sva se A in B po doooolgem času podali na lov za zakladki. In bili uspešni! Za obstranske dejavnosti sva ustvarili zapise na Ko Anja sanja in Moja dolina, pa si lahko tam preberete več. :)

Tukaj pa torej zakladka - uspešni sva bili namreč pri dveh, pri enem pa sva nekoliko prehitro obupali.

Prvi je Kopališče Dreta v Gornjem Gradu, kjer je res lepo urejeno kopališče, samo voda je bila za moje pojme nekoliko preveč umazana za kopanje. In seveda hladna. Ampak z iskanjem zaklada pa ni bilo večjih težav. Namigi so seveda v pomoč, izkušeno (čeprav zaprašeno) geocachersko oko pa hitro prepozna prave korenine in odkrije "nenaravno" postavljene kamne. Zakladek je bil hitro najden in osvojen.


Naslednji pa je bil Opuščen rudnik kaolina Črna, že v smeri proti Kamniku. Tam se je A zabavala s fotografiranjem hlodov, B pa je brskala med koreninami. Tako sva prišli še do drugega zakladka ta dan.

V bistvu ta dan ni bil namenjen samo zakladkom, zato je bilo več fotkanja in hribolazenja po megli. In verjemite, da bo v naslednji objavi več sonca. In zakladkov. Kar 6-krat več kot ta dan! Ne zamudite objave, ki bo sončno gorenjska in prav nič škrta z namigi za odkrivanje zakladkov. Hehe. :)

0 Response to "Od Kamnika do Gornjega Grada"

Objavite komentar