Prelepa sobota

Avtor anja , sobota, 4. maj 2013 21:43

Sobotno dopoldne v popolni skavtski družbi ...
popoldne pa se je nadaljevalo z iskanjem zakladkov po dolenjski. Dva od teh je B že našla v drugi družbi ... no, tokrat sem prišla tudi jaz do teh zakladkov. Tako nama ostane nekaj več za skupno iskanje. A in B zakladki namreč. :D

B, komaj pa čakam na tvoje objave iz New Yorka. Prepričana sem, da si našla kar nekaj zakladkov. Le pridno poročaj. Se pa bojim, da bodo ti ostali resnično samo tvoji. Ti ne bom šla konkurirat. :)

Na lov smo se ponovno podali v zasedbi N in A, popihali pa smo jo tokrat v Šmarješke Toplice, kjer sta na razmaku le nekaj deset metrov kar dva zakladka.



Nekako to ni bilo zadosti, ker so bili zakladki najdeni razmeroma hitro (glede na prejšnje izkušnje :)), zato je padla ideja po še ... In boljše skoraj da nismo mogli narediti. Šibali smo proti Klevevžu. Hja, veliko sem slišala o Klevevžu, ampak da je pa ta kraj tako, tako zelo lep, tega pa nisem vedla. Pa kako močno vse diši po čemažu. No, doma, ko tole mami packa, mi prav nič ne diši. Tam pa je tole vse skupaj tako lepo in romantično. Hja, ja. :)


Pa še nekaj ostalih utrinkov ... tole je pogled iz Vinjega vrha, kjer smo ponovno iskali točko, pa je nismo našli. No, o tem koliko smo eni iskali, bi se dalo ... ;)


Še tole ... Če se kdo odpravlja v Škocjan h Knobleharju na njihov najboljši sladoled naj samo povem, da ga  očitno letos še ne delajo. Postregli so nam le z navadnim kupljenim sladoledom (no, meni ni bil tako slab, so nekatere druge stranke bolj zahtevne :)). Predno grem ponovno tja na sladoled, se bom prepričala, če imajo tistega ta pravega. :)


Pozdravčki od nas treh.




2 Response to "Prelepa sobota"

Barbi Says:

Joooj, Klevevž ste že našli ... uf, mene še čaka. :)
Drugače pa je iz New Yorka samo 1 najden in en ne najden, pa en virtualni vprašljivo. Nisem hotela forsirat neko iskanje, ker to ni bla prioriteta dopusta in sem čist vesela, da imam vsaj enega. :)

Bom napisala objavo, ko bodo fotke urejene. :)

anja Says:

Kar odpravi se v Klevevž. Res, res je lepo. :D
Verjamem pa ja, da je blo preveč vsega v New Yorku, preveč da bi se lotile še zakladkov. :)

Objavite komentar