Zanimivo, kratko, sladko

Avtor anja , ponedeljek, 27. maj 2013 23:07

Zgodila se je nova trojica. :) A in B se je v soboto zvečer pridružila še N in skupaj smo se podale novim podvigom naproti.


In ja, Vinji vrh me ne bo videl več. Sploh. Vsaj takrat ne, ko bom iskala zakladke. V soboto sem bila tretjič tam in iskala tale zakladek, pa, tako zadnje dvakrat, tudi tokrat nisem/nismo bile uspešne. Mat kurja! Ne grem se več s tem Vinjim vrhom. 


Pa je blo treba popravt vtis. S takšnim veseljem, kot smo šle v to iskanje ... ga en neosvojen zakladek že ne bo pokvaril. Zato smo nadaljevale proti Trški gori. Na poti do tja smo našle zakladek, ki se imenuje Žalost in veselje



Potem pa brž na Trško goro, kjer je zakladek menda obnovljen, al kako. Malo spretnosti, predvem pa so dodatni centimetri končno prišli prav. Zakaj? Pogled na slikco. :) PS: Da ne bo zamere, hvala za vse podstavljene roke, glave, ramena, vzpodbudne besede, zabeležene fotografije. Priznam, brez vaju ne bi zmogla. ;) (Če slikc še ni, malo počakaj, Barbi jih prilepi takoj, ko se izkoplje iz šolskih priprav. :) ... evo, povratek z govorilnih ur in že so fotke tukaj. :))

Eh, ob desetih zvečer je bila noč še mlada, čeprav je bilo za naslednji dan v planu zgodnje ustajanje ... na Grm je pa še blo treba it. Zanimiv namig, vsekakor hitro ugotoviš, kaj je z namigom mišljeno. :)

Dva zakladka smo lahko osvojile skorajda iz avta. Štiri žmigavce, postanek ob cesti, hop po zakladek, fotkanje, hop v avto in gremo naprej. :)

Zanimivo, kratko, sladko.

2 Response to "Zanimivo, kratko, sladko"

Barbi Says:

Po dveh dneh predolgih službenih obveznosti sem vendarle našla čas za objavo fotk. Hvala, Anja, za zapis.

Ko bo trojica spet imela čas, nas čakajo novomeški gradovi, pa Portoval, pa Ragov log, pa še kaj bi se našlo. :D

anja Says:

Še pojdemo. :)

Objavite komentar