ZELOnočnoISKANJEzakladkov

Avtor anja , nedelja, 2. junij 2013 14:56

Deževna sobota ... hja, hribi bodo še počakali. Bomo pa v septembru prinesli not. 

Dež, tema ... to dvoje in še kaj smo izkoristili za iskanje zakladkov. A, N in A (brez B :(, ji raje nismo delali skominov, ker ima učenje na urniku za naslednji teden) smo krenili včeraj zvečer na lov za zakladke v okolici Mirne Peči. No, tisti trije, ki smo jih že iskali, pa ne našli, bodo počakali na naslednje lepe dni. Tile, ki smo jih pa včeraj iskali pa ... hja, no, mogoče bi bilo bolje, da bi jih iskali podnevi. Zakaj?

Okrog prvega smo se vrteli, kot mački okoli vrele kaše. Dobesedno. :) Gor, dol, gor, dol, pa je GPS pokazal sredi ceste, pa potem na travnik, pa ... hja, no, na koncu smo ga našli - H1. V temi. Sredi ničesar, le vsake toliko je pripeljal mimo kakšen avto. Čista tema, mi pa z lučkami. Skratka, sumljivci. :)
Našli smo tudi delne koordinate za Zijalo.


Na poti do naslednje točke smo se pripeljali direktno na dvorišče ene hiše, kjer je stric na balkonu pogledoval, kaj bi radi ... No, odločitev je hitro padla, da naprej ne gremo, saj je skrajno čudno, da sredi noči nekomu lomastimo po dvorišču. Rikverc nazaj in v dolino, po drugi poti. Hja, okoli riti v žep. Smo skoraj že bili čisto blizu Sv. Ane, pa smo se vrnili nazaj, pa spet naprej, do novega dvorišča. Skratka, do cerkvice prideš očitno samo preko dvorišča enega ali pa drugega od domačinov. Nismo izzivali usode, psi so lajali ... Bomo šli raje enkrat nazaj po dnevi. Pa mislim, da bo B tudi bolj srečna tako. ;)

No, takole blizu smo bili ...


Ker smo vedeli, da je pri Zijalu malo bolj drugačna naloga, smo/so nekateri bili v tej temi in tej pozni noči malo ... utrujeni, drugi pa polni adrenalina, da ja, da to pa moramo najti. B, naj te potolažim, malo veliko sem mižala in prepustila to točko N in A-ju, da najdeta sama. Hočeš ali nočeš mižala. ;) Kaj sta počela, ne vem. Našla sta, to vem, našla celo brez koordinat, čisto na blef. Meni pa ostane ta naloga za prihodnjič. Šla bom lepo po korakih in našla vse koordinate. En namig je tudi že iz Hmeljnika, hm, moram poiskat, če imam to dejansko spravljeno.

3 Response to "ZELOnočnoISKANJEzakladkov"

Barbi Says:

Aaaaaaaaaaa, brez mene ste šli. Barabe. :( Pa ravno včeraj zvečer sem razmišljala, da že dolgo nisem bila "doma" v soboto zvečer in sem imela v mislih kakšne zakladke, ampak sem se prisilila h kao učenju.

Lepo, da si bila uvidevna in prihranila še kaj zame. :)

Takole se bomo zmenili. Jaz bom zdej en teden ful pridna in bom naredila izpit (naj se tole uresniči, prosim, prosim, prosim) in vse za službo in potem bom imela freeeeej popoldneve in večere za zakladke. :)Tudi za Mirno Peč. Pa na Hmeljnik boš šla z mano. Pa tako. :)

anja Says:

Hja, barabe smo, ja, vem. :(
Počakamo na konec angleščine, pol pa akcija. In, ja, ni problema, še enkrat na Hmeljnik, se bom delala, da sem pozabila, kje se skriva zakladek. Ne bom povedala, da je v tistem ta velikem drevesu spodaj skrit. ;)

Barbi Says:

Velja, nič povedat za drevo na Hmeljniku. :) Pa ko bom šla v Klevevž, te bom tud s sabo vzela, pa čeprav boš samo noge namakala v vodo, ko bom jz zaklad iskala, ker vem, da ti je tam všeč. :)

Objavite komentar