Zakladki po angleško

Avtor anja , petek, 22. november 2013 00:02


Ejej, tale post že nekaj časa čaka na objavo. :S
Danes popoldne sem si privoščila mejčkn počitka, tko da sem zdej redi stedi za pisanje. ;)

B in A sva bili skupaj s kompanijo v začetku novembra v Birminghamu. Takole in takole je zapisala B, moja malenkost pa eno slikčasto, kratko objavo tule. :)

Vedno kadar z B kam potujeva, sva vedno tudi v vlogi lovk na zakladke. Ne takih zakladkov na 2 nogah, no, ali pač, ampak takih, ki so skriti v kakšni luknji, žlebu ...

Takole uspešne/neuspešne smo bile ...

PS: Imeli sva pomočnico A. Naš prvi zakladek je našla kar ona. Pff ... piflarka. ;) Sej pravim, B.Y.O.P. ? maybe je našla brez problema, medtem ko sva midve z B iskali skoraj čisto na drugem koncu. Heh, je blo pa kar mal strašljivo tole iskanje, saj je takoj za vogalom strašil en stric v pidžami, čudno opotekajoč se ...


Drugi zakladek A bit of ... je bil malo poseben, virtualen. Potrebno se je bilo slikat z bikom in sliko naložit na net. :) Nič lažjega. Hehe, no, kdo bi si mislil, da sem rabila par dni, da sem sliko naložila gor, ker je potrebno vedet, kako se to nardi. :) Zdej vem. Najprej logiraš, da si zakladek našel, potem pa k logu priložiš sliko. Remember that za naprej. :) 


Aaa, tole še nisem povedala tule ... Za moj RD sem od B in družinice P dobila TB Angleco, ki sem jo poslala v svet. Svojo pot je začela v Birmingham Museum & Art Gallery. Naj povem, da je tale zakladek res nekaj posebnega. Do končnega zaklada prideš čez kar nekaj soban tega muzeja, kombiniraš številke, iščeš besede, slike ... res zanimivo. Torej, mojo Angelco je nekdo (Mr Wizz) vzel iz zakladka in se trenutno nahaja z njim nekje v bližini Birminghamskega letališča. Z njo potuje, zabeležil je, da je do danes obiskala z njim kar 15 zakladkov. Ni mi jasno, zakaj je ne spusti. Hm ... mogoč mu je tko zlo všeč. :)


Ponavadi, oz. vedno, je B tista, ki skrbi za to, da pripravi spisek zakladkov, ki si jih bomo ogledale. In ko pišem jst objavo se kr mal konkretno lomim. :S

Ok, zakladek All Mixed Up. Japonski stolp in potem finiš za neko veliko strukturo, katere se več ne spomnim. :S B, am I right? :) Tu je blo potrebno štet, kolikokrat se pojavijo besede Birmingham, city, China ... tako smo sestavile koordinate, imele še nekaj nalog, na koncu pa le našle.


Zadnje dopoldne v Birminghamu se je prikazal tak lep šonček. :) Izkoristili smo ga za ogled parka v bližini našega hostla in iskanje zakladka Kara n Kierons Wots the POINT???? Zakladek se je nahajal pri eni od klopi in kako zanimivo ... Rozmane iz Slovenije smo "srečali", malo pred nami so vpisali svoje najdbe zakladkov. Pa mislim, da ne samo pri tem zakladku, ampak še pri katerem. Moram malo bolj pogledat v log booke, ki jih vedno pofotkamo s slikoparatom od B. :)



Čisto na koncu, pred odhodom domov, smo pa v bližini Birminghamskega letališča našle še Side Tracker - Birmingham International in pobrale GC in TB, ki so ga (ju) malo pred nami notri dali Rozmani. :)


Še zadnji v seriji birminghamskih zakladkov, ki pa je dejansko italjanski, se je zgodil na letališlu v Trstu. Grand TB Hotel Airport je imel kar nekaj TBjev, coinov in ringov ... itak, nisva mogli, da ne bi nekaj vzeli. :D


Ostalo je še veliiiiko zakladkov v Birminghamu, ostalo je še veliko za videt, čeprav jih je kar nekaj reklo, da v Birminghamu ni kaj za videt. O, pa je. :) Prijetno mesto, polno zakladkov. Morda ... nekoč. :)

5 Response to "Zakladki po angleško"

Barbi Says:

Super si tole spisala. :) Edino nisi omenila, da smo iskale še ene tri zakladke, pa bile neuspešne. Predvsem zaradi slabe baterije pri Garminu. :(

Kar se pa tiče Mr Wizza, ki nosi Angelco naokoli ... mogoče so pa vsi zakladki micro, pa je ne more odložit. Sem mogoče preveliko naredila. :o Sicer pa bolje, da potuje z njim, kot da bi ležala sama nekje v neki škatli v Birminghamu. :)

oljka Says:

malica za Garmina
http://www.ebay.com/bhp/cell-phone-backup-power

anja Says:

Ojlka, hvala za idejo. Obe z Barbi sva zdaj lastnici kar petih zunanjih baterij. ;) Na zalogo. :)

Barbi, jst dvomim, da Mr Wizz to tko nosi okol Angelco, ker ne bi mel kam odložit. Bolj mislm, da je razlog v tem, da mu je tko zlooo všeč. :P

Barbi Says:

Oljka, res hvala za namig. O tem se že razmišljala, tvoj predlog za malico je pa obrodila sadove. Samo da je kar 12000 mAh baterija. In da jo je nujno potreboval še moj brat in Anja in ko jih dobiva, greva lahko A in B za cel teden z Garminom po svetu, brez strahu pred pomanjkanjem baterij. Hehe :)

Anja, če je Mr Wizz dolgo ne bo odložil, mu piši, da želiš, da spozna še koga drugega in da če mu je tko zlooo všeč, da lahko dobi duplikat za v spomin. Hehe :)

anja Says:

Tale Mr. Wizz je imel priložnost, sem prečekirala. En je bil clo regular, kar nekaj small, ostali pa micro. Tko da ... naj ne basa, da ni mel kam dat. ;)

Objavite komentar