Smeh in solze

Avtor anja , sobota, 10. avgust 2013 01:25


Navaden delavni petek. Ena je dopoldne preživela v urejanju slik/filmčkov/objav/branju knjig, druga je bila po skavtsko-študentskih opravkih, tretja pa le v službi. :) Vsaka po svoje.

Popoldne pa po kratkem predahu ponovno skupaj. NBA.

Ojoj, trenutno sem pred malo dilemo. Danes je nastalo ogroooooomno fotografij. In za spomin tule zalepiti le nekaj teh ... no go. Torej, danes si bom privoščila. ;) Bom naredila objavo kot eno slikanico. :D

Kako smo začele? Tako, da smo hotele rešiti Novo mesto pred katastrofo. Šoferka med čakanjem na semaforju je junaško skočila iz avta in iz ceste umaknila začasni prometni znak, ki je ležal sredi ceste. ;)

Občutek v avtu je bil, kot da bi bile storm chaserke, šle smo namreč direktno v jedro nevihte. Hja, malo pred Mokronogom nas je ujela toča. Pa ni blo hudga. Nismo odnehale.

Na Žalostni gori zakladka žal nismo našle, smo pa imele nekaj zanimivih prigod. To naj ostane samo za nas tri. ;) Tudi pri toplerju nismo imele sreče.

Grad Mirna je bil prvi današnji zakladek. B je imela s seboj TB avto mini*, vendar tale zakladek ni bil čisto primeren zanj.


Zanimiv je zakladek z zanimivim "imenom" ... zeeeeloooo lepa je okolica zakladka 012345 na poti iz Mirne proti Trebnjem. Zakladek ima tudi zanimivo zgodovino. Tako romantično in ... zanimivo. ;) Svojo pot proti UK piše tudi B-jin TB, ki bo imel mogoče pri naslednjem premiku kaj več sreče s pogledom na morje. :)

Hja, tu pa se začne ... fotošuting. :D

Am, mal sem preizkusla, če uspem priti na drugo stran. Je kar šlo. ;)

Še, še, še je slik na zalogi. :P


Pod Vrhom Trebnje smo ujele lepe sončne žarke. In ker smo hotle od tega še več in upale na še lepši razgled na vrhu, smo dobile, kar nam je pripadalo. Ja, preveč smo hotle, dobile pa manj. :) Ampak slike so bile vseeno lepe. Zakladek Vrh Trebnje smo našle. Je pa tu tudi ena velika geografska značilnost. Točno na tem mestu poteka 15. poldnevnik.

Midve z N sva zakladek H1 že našli pred časom. Svoj pečat je šla v blokec zapisat še B. Evo, zdaj smo kompletne. :) V okolici Trebnjega pa ostaja še nekaj malega zakladkov. Morda jih poberemo kdaj na poti v Ljubljano.

Danes je bilo res divje. Doživele nešvoh točo, dež, nevihto, sonce, smeh in solze ... ;) Ne, solz ni blo ... bilo pa je noro, odlično, super lepo. :D


*mal sem narobe zapisala. B ni imela s seboj TB polžek (tega je že pred časom oddala), ampak angleškega avtomobilčka mini. Se opravičujem za napako. :D

2 Response to "Smeh in solze"

Barbi Says:

"Gremo v avto, gremo v avto." pa vrečka, pa šepanje, pa treskanje ... to praviš, da pa za nas tri ostane? :)

Mogoče še boljš, da nam je na Vrhtrebnjem sonce ušlo. Veš koliko lepih fotk bi drugače imele?!? Pa so že tiste 012345 lepe. :)

Aja, še en popravek: polžek je v Klevevžu, na 012345 je ostal avto iz Nove Zelandije. :)

anja Says:

Eh, itak. Polžek, ja, in avto. Ne vem kaj sem mislna. Pozno je že blo! Naredim popravek. Cvetke pa mogoče naredim na svojem blogu. ;)

Objavite komentar