Hrvaška in Ribnica

Avtor Barbi , torek, 6. avgust 2013 12:32

Uf, po enem mesecu je že skrajni čas, da se odpihne prah na tem blogu. Očitno z A res uživava poletje in nobena od naju nima časa za tipkanje. :) Je pa kljub temu čas za zakladke. Pišem za nazaj, samo toliko, da bo arhivirano.

Nekoč, davnega 6. julija 2013, smo se A, B in N odpravile v adrenalinski park v Osilnico. Doživetja in fotke so pri A in pri B. Tukaj pa samo na hitro o zakladkih.

Prvi je bil na Hrvaški strani pri Osilnici. Do njega smo prišle peš čez čuden most in ga našle tam v ograji pri cesti. Where Kupa meets Čabranka. :)


Drugi je bil spet na Hrvaškem, tokrat je bilo potrebno čez mejni prehod. A in N nista imeli osebnih dokumentov, ampak policija nas je prijazno spustila preko meje (peš), da smo našle še enega v zidu v Zamostu.

Potem smo pot nadaljevale v Ribnico, kjer smo pred tekom v Dolenji vasi odkrile še zaklad Ribnica pri gradu. Ni bilo pretežko.

Fajn dan, res je bilo luštno. Ostal bo v lepem spominu, pa še trije novi zakladki so za zraven. Fino smo izkoristile prvo julijsko soboto.

2 Response to "Hrvaška in Ribnica"

anja Says:

Uf, ta podvig je bil res noooro dober. Prav drugače je brat Barbi tako redkobesedno. Ja, vem, če bi bila objava napisana pred enim mesecem bi bili spomini malo bolj sveži in bi se spomnile še kakšnega detajlčka. ;)
Lušno je blo! In ja, vem, lahko bi tud jst napisala objavo, ampak nekak se brez slikic ne začutim. In potem si srota ti za saker, ka pišeš. Aja, pa sej mam slike. Kaj mi je?!? Ok, se bom poboljšala. I promise!

Barbi Says:

Sej sem čakala, če boš ti kej napisala, ker slikce si itak imela na Dropboxu takoj. :) Redkobesedna ... hja, se je nabralo precej objav, ki jih moram natipkat, pa ne morem dolgoveziti ... sej sem že na svojem blogu bolj na široko pisala o podvigih. :)

Objavite komentar